Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Centralpoint nu Google chromebook reseller

 

Marcel Joosten, director e-commerce Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is door Google geselecteerd als Google Authorised Chromebook reseller en ChromeOS management console reseller. Dit betekent dat Centralpoint.nl toetreedt tot een beperkte groep resellers in Nederland die de Google Chromebook en Chrome beheerconsole mag leveren. Centralpoint.nl heeft deze partnerstatus verworven door zijn specialistische kennis op het gebied van Chromebooks en bewezen goede service.

Centralpoint.nl is door Google aangesteld als één van de resellers van de nieuwe Chromebooks in Nederland. Chromebooks zijn betaalbare laptops die draaien op het besturingssysteem Chrome OS. Google heeft zich tijdens de ontwikkeling van deze snelle notebooks gericht op de gebruiker van nu die overal maximale productiviteit en entertainmaint wil. De Google Chromebooks starten binnen tien seconden volledig op, worden niet trager en zijn altijd beschermd tegen malware. Grote fabrikanten als Samsung, Acer, Toshiba, Asus en HP hebben onlangs hun nieuwe Chromebooks op de markt gebracht. 

Centralpoint.nl is niet alleen erkend reseller van Google Chromebooks, maar helpt ondernemingen en scholen bij het managen van groepen Chrome-apparaten en Chrome-gebruikers met de Chrome beheerconsole. Dit beheerconsole verhoogt de veiligheid en productiviteit van een systeem vanaf twee Chromebooks. Centralpoint.nl is één van de vier Google authorised resellers van dit beheerconsole. 

Marcel Joosten, director E-commerce, zegt trots: 'Het credo van Centralpoint is vanaf de start in 2001 geweest 'U kunt werkelijk elk ICT product bij ons bestellen. En dan bedoelen we ook echt alles'. en dat is met het verwerven van de Chrome Reseller Status nog meer realiteit geworden. Ook deze producten zitten nu in ons portfolio van ruim een miljoen ict-producten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5152268). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Centralpoint .........Welkom bij de club namens Vitasys

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.