Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Igel benoemt 2source4 tot partner

 

Cees Daas, directeur van 2source4.

2source4, leverancier van ict-oplossingen voor het mkb, is nu ook benoemd tot reseller en authorized partner van Igel Technology. 'Igel is enthousiast over het partnership dat 2source4 en Igel met elkaar zijn aangegaan', zegt Edwin de Ron, sales manager Igel. '2source4 heeft aangetoond een ware Igel adviseur te zijn en dat is precies wat ik verwacht van een partner.

De Igel Universal Desktop kan naar keuze worden voorzien van Linux en Windows Embedded Standard 7. De thin clients kunnen optimaal afgestemd worden op de specifieke karakteristieken van een applicatie alsook de specifieke gebruikerswensen. Hierdoor wordt de functionaliteit voor de gebruiker verhoogd en het beheer vereenvoudigd.

Met deze vriendelijke gebruiks- en beheermogelijkheden is het dan ook vanzelfsprekend dat 2source4 kiest voor een samenwerking met Igel. “Het uitgangspunt van Igel is een innovatieve benadering, waarmee een ict-omgeving productiever, efficiënter en eenvoudiger wordt. 2source4 zoekt constant naar oplossingen die uiteindelijk de klant niet alleen helpen hun ict-omgeving beter te beheren en kosten te verlagen, maar die juist een toegevoegde waarde leveren aan het totale bedrijfsproces', aldus Cees Daas, directeur van 2source4.

Met het toevoegen van Igel-oplossingen kan 2source4 klanten een pallet aan thin-client oplossingen bieden die gestoeld zijn op bewezen technologieën.

'De klant staat bij ons bovenaan en dat zie ik ook duidelijk terug bij 2source4. Door te investeren in kennis op technisch- en product inhoudelijk vlak heeft 2source4 gezorgd dat zij in staat zijn om klanten oplossingen aan te kunnen bieden bij vraagstukken over thin clients', besluit De Ron van Igel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5141317). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.