Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stormshield nieuwe merknaam van Arkoon+Netasq

 

Na de acquisitie van Europese it-security fabrikanten Netasq en Arkoon door de Airbus Group gaan deze merken gezamenlijk door onder de merknaam Stormshield. Stormshield ontwikkeld, als Europese fabrikant, innoverende end-to-end cybersecurity oplossingen voor netwerken (Stormshield Network Security), endpoints (Stormshield Endpoint Security) en data (Stormshield Data Security) voor bedrijven van elke omvang, overheden en defensie organisaties.

Na de acquisitie van Europese it-security fabrikanten Netasq en Arkoon door de Airbus Group en ondergebracht in de Airbus Defence and Space divisie gaan deze merken gezamenlijk door onder de merknaam Stormshield. Channel manager Northern Europe Halim Msellemi: 'Het merk Stormshield vormt het sluitstuk van een proces dat eind 2012 is gestart waarbij kennis en ervaring in cybersecurity gebundeld zijn. Zo maken onze nieuwe Stormshield Network Security oplossingen als eerste gebruik van de Multi-layer Collaborative Security technologie die een actieve samenwerking tussen de security engines op onze appliances mogelijk maakt. Stormshield als nieuwe merknaam is een krachtig signaal naar de markt en ons verkoopkanaal dat wij ons blijven innoveren om de toename van cyber aanvallen in welke vorm dan ook het hoofd te blijven bieden.'

Met meer dan tachtigduizend installaties in ruim veertig landen, ingezet om bedrijfsleven, overheid en defensie-organisaties van alle soorten en maten te beschermen, levert Stormshield cybersecurity oplossingen met naar eigen zeggen ongeëvenaarde prestaties, bescherming en controle plus de meest uitgebreide EU- en Navo-certificeringen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5141174). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.