Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ASG en EIS worden partners in de Benelux

 

ASG Software Solutions, de ontwikkelaar van geavanceerde software en producent van de CloudFactory-productiesoftware, heeft geheel in lijn met haar ‘go to market’ strategie een intensieve samenwerkingsovereenkomst met Enterprise IT Solutions (EIS) getekend voor de Benelux. Na een zorgvuldige voorselectie van partijen, is er gekozen voor EIS op basis van strategie en synergie tussen de beide ondernemingen.

Andre van der Linden, regionaal VP Benelux ASG, verheugd zich op een succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven. Hij is ervan overtuigd dat samenwerken tussen partijen (producent-partners-klanten) in snel veranderende marktomstandigheden de enige optie is voor een goede oplossing en succes.

Willem Manten, ondernemer en ceo EIS, ziet de samenwerking helemaal zitten. 'CloudFactory is een essentieel onderdeel om te kunnen voldoen aan de business- en ict-eisen en -wensen. De eenvoud van inzet en beheer van applicaties, een consistente omgeving en byod zijn slechts enkele facetten die hiermee beantwoordt worden. Vereenvoudiging van complexe ict-omgevingen die aansluiten bij de business en markt is het doel.'

Frans Berkvens, account executive ASG, ziet EIS als vooruitstrevend als het gaat om, onder andere, virtualisatie en dynamische it-infrastructuren. 'Dit sluit aan bij ASG’s Cloud Management en Systems-producten.

David Donkers, cto EIS 'Cloudcockpit maakt het mogelijk om bestaande omgevingen eenvoudig te transformeren naar centraal te managen applicatie workspaces die door een beheerder eenvoudig te onderhouden is. Integratie met Citrix, VMware maar ook CloudFoundry zijn beschikbaar. Maar ook clouddiensten als Salesforce, Linkedin en Facebook kunnen centraal gemanaged worden zodat de organisatie ook de regie daarover verkrijgt.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5119508). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.