Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaspersky Lab biedt verkooppartners online store

 

Kaspersky Lab heeft een nieuw concept ontwikkeld voor de verkoop van zijn zakelijke oplossingen. Klanten kunnen de producten direct kopen via een online store. Daarbij worden ze in contact gebracht met lokale partners. De afhandeling van de verkoop gebeurt vervolgens via de partners en hun back-endsystemen. De online store is toegankelijk via de website van Kaspersky Lab, partners kunnen deze echter ook in hun eigen website integreren.

Het eerste product dat via dit speciale verkoopkanaal zal worden verkocht, is het onlangs geïntroduceerde Kaspersky Small Office Security. Deze vernieuwde beveiligingsoplossing is specifiek gericht op bedrijven met minder dan 25 werknemers. Het verkoopconcept van de online store van Kaspersky Lab is uniek in de IT-beveiligingssector. Nederland behoort tot de eerste landen waarin het wordt geïntroduceerd.

It-leverancier Aces Direct, een van de Nederlandse partners van Kaspersky Lab, vindt de online store een positieve ontwikkeling. 'Met Kaspersky Small Office Security en de online store bieden we de kleinzakelijke markt een sterke propositie: een goed product, met lokale ondersteuning als dat nodig is. Voor ons is het interessant dat we klanten binnenkrijgen die rechtstreeks bij de fabrikant een vraag gesteld hebben. Bovendien zegt de online store veel over het vertrouwen dat Kaspersky Lab in ons als partner heeft, het is een mooie manier om te laten zien hoe nauw we samenwerken', zegt Jeroen Stabel, manager solutions van Aces Direct.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5118402). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.