Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CommVault krijgt partneraward Microsoft

 

CommVault is onderscheiden met de Microsoft Server Platform Partner of the Year Award 2014. Het bedrijf krijgt deze prijs voor zijn excellente innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

De Server Platform Partner of the Year Award eert een partner die oplossingen heeft geleverd, waarmee een klant de betrouwbaarheid en flexibiliteit van zijn serverinfrastructuur versterkt, tijd en kosten bespaart en beschikt over een serverplatform voor dynamisch en efficiënt datacenterbeheer. Met deze onderscheiding eert Microsoft het Simpana®-softwareplatform voor zijn mogelijkheden om serverinfrastructuren te creëren, die beter schaalbaar en meer beschikbaar en betrouwbaar zijn. Deze infrastructuren zijn goedkoper voor wat betreft IT-personeel en hardwarekosten, en zorgen voor meer stroomlijning en efficiency.

Microsoft kende prijzen toe in verschillende categorieën. De winnaars werden gekozen uit meer dan 2.800 kandidaten in 117 landen. CommVault werd geëerd voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten op het gebied van data- en informatiebescherming en -beheer.

'CommVault vindt het een eer om voor de tweede keer erkend te worden als Microsoft Server Platform Partner of the Year', zegt Randy De Meno, chief technologist Windows Products & Microsoft Partnerships bij CommVault. 'Deze onderscheiding bouwt voort op een traditie van sterke samenwerking tussen CommVault en Microsoft, die vijftien jaar geleden begon en de basis is van het huidige Simpana-platform. Deze investering heeft ons in staat gesteld om de rekenkracht en storagemogelijkheden van Microsoft Azure snel te integreren. Dat geldt ook voor Windows-server- en mobiele omgevingen. Dit is zeer voordelig voor klanten, aangezien het Simpana-platform nu een gemeenschappelijk en vereenvoudigd platform biedt voor het beheren van lokale, hybride en cloud-data.'

Met de Microsoft Partner of the Year Awards eert Microsoft partners die buitengewone, op Microsoft gebaseerde oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd. Ook viert Microsoft het feit dat toppartners klantuitdagingen oplossen met creatieve oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5113483). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.