Managed hosting door True

Distributeur DCB vestigt zich in Nederland

 

Security

DCB (Data Communication Business) heeft sinds deze week een eigen vestiging in Nederland. Er is specifiek gekozen voor Eindhoven zijnde het Silicon Valley van Nederland. De Nederlandse security leverancier en value added distributeur beantwoordt hiermee aan de wensen van de channel partners om snel lokaal commerciële en technische ondersteuning te bieden.

Het hoofdkantoor in België beschikt over een sterke product portfolio van A-merken, die samen zorgen voor een totale security oplossing. Enkele voorbeelden zijn: WatchGuard, TrustWave, Kaspersky, SafeNet en Exinda. Het met succes distribueren en verkopen van deze security producten bestaat bij DCB niet uit het verzenden van dozen alleen, maar is vooral te danken aan het leveren van value added services zoals consultancy, knowledge-base sharing, trainingen, go-to market ondersteuning, managed services en IT-rescue diensten.

Vanuit deze gedachte zal DCB Nederland van start gaan met een deel van het productportfolio, namelijk WatchGuard, TrustWave en IPBrick. Vanwege de aanwezige kennis en expertise van de andere merken zijn er nog gesprekken gaande om ook deze aan te kunnen bieden in Nederland.

Dick Gehéniau is managing director voor DCB Nederland. Hij zal leiding geven aan een team van security experts die samen zorg zullen dragen voor commerciële en technische services aan onze channel partners. De afgelopen jaren heeft DCB een top drie positie als security distributeur in België verworven. Met de opening van het nieuwe kantoor in Eindhoven stelt DCB zich ten doel om ook in Nederland een aanzienlijke positie te scoren.

'Nederland was voor DCB een logische keuze om te groeien. Zeker toen de vraag van onze leveranciers kwam om hen in Nederland ook te vertegenwoordigen met dezelfde product expertise en support voor het reseller kanaal. Met de aanstelling van Dick Gehéniau zal DCB Nederland zeker tot een succes uitgroeien' aldus Wim Clinckspoor, ceo van DCB België.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5113177). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.