Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SafeNet verbetert Cipher-partnerprogramma

 

SafeNet, leverancier van databescherming, verbetert zijn wereldwijde channelprogramma SafeNet Cipher. Het partnerprogramma maakt samenwerking eenvoudiger en verhoogt de omzet. Het is ontworpen om partners te helpen om hun business verder uit te bouwen en hun klanten te leren omgaan met nieuwe uitdagingen op het gebied van databeveiliging in dit tijdperk van cloud, virtualisatie en mobiliteit.

Verbeteringen zijn privileges per niveau, een uitgebreid partnerportaal, vereenvoudigd wereldwijd prijsmodel en dealregistratie. Zo is het voor partners makkelijker om hun activiteiten op het gebied van databeveiliging met behulp van SafeNet te laten groeien. SafeNet verbeterde het programma op basis van continue feedback van zijn partners.

Met de encryptie-, cryptomanagement- en authenticatieoplossingen van SafeNet kunnen partners hun klanten helpen met de belangrijkste uitdagingen en prioriteiten op het gebied van databeveiliging, gebruikersauthenticatie en toegangscontrole. SafeNets investeringen in de ontwikkeling van trainings-, accreditatie- en sales- en marketingprogramma’s stellen partners in staat geavanceerde oplossingen voor databeveiliging te ontwerpen, te verkopen en te leveren. Daarmee helpen ze hun klanten de ‘nieuwe grenzen’ te bepalen van it-beveiliging, de data en de gebruikers.

'Het partnerkanaal is een verlenging van het sales- en technische team van SafeNet en een essentiële weg naar de markt', zegt Dirk Geeraerts, regional sales director bij SafeNet. 'In het afgelopen jaar hebben partners hun bijdrage aan de groeiende omzet meer dan verdubbeld. Partners zijn een belangrijk onderdeel van onze algehele go-to-market-strategie en zetten zich in voor groei. Deze verbeteringen helpen de toegevoegde waarde van het SafeNet Cipher-channelpartnerschap te vergroten. Tegelijkertijd maakt het partnerschap het makkelijker om zaken te doen met ons. We blijven onze relaties met partners versterken en toegevoegde waarde bieden aan het programma, waarmee we onze partners helpen succesvol te zijn.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5111166). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.