Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro biedt inruilservices voor mobiel

 

De mobiele divisie van distributeur Ingram Micro, Ingram Micro Mobility, heeft bekend gemaakt te gaan samenwerken met Canai (Europe), een internationaal erkende speler op het gebied van duurzame inzameling, hergebruik en recycling van afgedankte elektronische apparatuur. Ingram Micro Mobility wil daarmee resellers en fabrikanten van mobiele apparatuur een aantal inruilopties ter beschikking stellen.

Jac Currie, president van Ingram Micro Mobility Europe, is verheugd om in samenwerking met Canai zijn Europese klanten deze extra service te kunnen aanbieden. 'Hiermee kunnen we opnieuw meerwaarde leveren aan zowel onze resellers in de vorm van additionele inkomsten, als aan onze leveranciers die daarmee de waarde van hun productaanbod kunnen vergroten.'

Resellers kunnen met een op maat gemaakt online platform snel een flexibel inruilmodel ontwikkelen, dat voorziet in controle- en volg-functies, compliancy met wet- en regelgeving op het gebied van milieu, en white-label opties voor een volledige integratie met het pos-it-systeem.

Canai is sinds de oprichting in 2001 met zijn oplossingen actief in alle vijf continenten en heeft rond zesduizend verkooppunten. De diverse mogelijkheden bieden de deelnemers extra inkomsten uit de restwaarde van gebruikte en afgedankte apparatuur, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan de wet- en regelgeving op het gebied van de vermindering van de belasting van het milieu.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5110776). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.