Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alcadis voegt Cloud4Wi toe aan portfolio

 

Cloud4Wi heeft Alcadis exclusief benoemd tot value added distributor voor de Benelux. Met Cloud4Wi versterkt Alcadis zijn portfolio aan Wi-Fi-oplossingen en geeft het partners de mogelijkheid om waarde aan hun Wi-Fi-services toe te voegen.

Cloud4Wi is een gebruiksvriendelijke cloud-based captive portal oplossing die middels licentiemodellen toegevoegd kan worden aan Wi-Fi access points. Het stelt service providers, system integrators en locatiehouders in staat om verbeterde Wi-Fi-services te bieden met eenvoudig in te richten inlogpagina‘s, social login, advertising en diverse analytics tools. Dankzij het multi-level model is het op mogelijk om de Wi-Fi-dienst door verschillende partijen – bijvoorbeeld service provider, winkelketen en individuele winkels - te beheren. Cloud4Wi kan geïntegreerd worden in de Wi-Fi-apparatuur van een groot aantal fabrikanten, waaronder: Cisco, Ruckus Wireless, Aerohive, Aruba Networks, HP, Juniper Networks, Meraki en EnGenius.

Alcadis is service partner van Cloud4Wi in de Benelux
Net zoals voor alle merken in haar portfolio, biedt Alcadis een breed aanbod van professional services om partners te ondersteunen bij hun Wi-Fi-implementaties met Cloud4Wi. Hiervoor biedt Alcadis onder andere een Nederlandstalige helpdesk om partners te ondersteunen bij technische en commerciële vragen. Daarnaast denkt Alcadis met zijn partners mee hoe zij hun business model met Wi-Fi en Cloud4Wi kunnen vormgeven.

'Cloud4wi heeft een heldere visie welke bij die van Alcadis aansluit', zegt Jeroen Lettinck, senior technical officer bij Alcadis. 'De merkonafhankelijkheid van deze oplossing stelt ons in staat om een veel breder klantensegment te bedienen. Het sluit aan bij onze ideologie waarin wij uitgaan van industrie-standaarden. Wi-Fi is tegenwoordig gemeengoed en het is nu zaak om daar een verbeterde user experience aan toe te voegen. Maar dan wel op een gebruiksvriendelijke manier zodat dat ook voor de locatie meerwaarde biedt. Cloud4Wi biedt deze functionaliteit en geeft ons zo de oplossing waar klanten naar zoeken.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5106054). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.