Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro breidt uit met Nimble Storage

 

Ingram Micro is op pan-Europees niveau een samenwerking aangegaan met Nimble Storage. Nimble Storage is een speler op het gebied van flash-optimized hybrid storage solutions en richt zich met name op het hogere mkb en enterprise segment. Het optekenen van Nimble betekent een belangrijke extra schakel in het uitgebreide datacenter portfolio van Ingram Micro.

De reden voor Nimble Storage om te kiezen voor Ingram Micro is gelegen in de dedicated datacenter teams. In de Benelux bestaat het datacenter team uit zeventien professionals. Daarnaast vormt Nimble een belangrijke toevoeging op het HP networking & servers portfolio, APC backup ups’en en Cisco UCS, waarbij Nimble als high end storage provider ideaal meeverkocht kan worden in de oplossing.

Kenneth Soechit, Benelux business unit manager datacenter & network infrastructure bij Ingram Micro, is blij met het optekenen van Nimble Storage. 'Nimble is voor ons een meer dan waardevolle toevoeging op ons advanced solutions portfolio. Value vendoren en resellers weten ons steeds beter te vinden en de komst van Nimble is daarvan een logisch gevolg. De synergie met bijvoorbeeld HP en Cisco is evident en op die wijze kunnen we op meerdere vlakken de krachten bundelen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5089507). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.