Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Shareone en Open Line in Sharepoint Hosting

 

Open Line en Shareone hebben een nieuwe dienst gelanceerd onder de naam Smart Sharepoint Hosting. Deze dienst is het gevolg van de nauwe samenwerking tussen beide partijen. Sharepoint in private cloud biedt vele technische en financiële voordelen.

Smart Sharepoint Hosting is het alternatief voor organisaties die willen beschikken over een financieel aantrekkelijke, professionele en gecertificeerde Sharepoint-omgeving zonder de nadelen van een eigen Sharepoint infrastructuur (on-premise) of de Sharepoint Online variant van Microsoft (Office365).
Met Smart Sharepoint Hosting kunnen organisaties rekenen op een 'maatwerk hosting service' vanuit het moderne en goed beveiligde datacentrum van Open Line.

Organisaties die Sharepoint inzetten of overwegen dit te gaan doen hoeven dus zelf geen installatie, beheer of onderhoud uit te voeren. Ook de aanschaf van licenties is niet meer noodzakelijk. Smart Sharepoint Hosting biedt organisaties de mogelijkheid om per gebruiker/per maand af te rekenen voor licenties en onderliggende infrastructuur wat leidt tot grote kostenbesparingen en een unieke schaalbaarheid.

Jo Verstappen, commercieel directeur van Open Line: 'We zijn verheugd om Shareone in ons partner ecosysteem te verwelkomen. Met hun kennis van Sharepoint en onze moderne datacenters kunnen wij organisaties exact bieden wat ze nodig hebben als het Sharepoint betreft. Wij leveren een hoogwaardige hosting services vanuit onze gecertificeerde en goed beveiligde datacenters waardoor de technische beschikbaarheid van een bedrijfskritisch systeem als Sharepoint gewaarborgd is. Shareone helpt onze klanten met het functioneel inrichten en daadwerkelijk integreren van Sharepoint met de informatiehuishouding en bedrijfsprocessen'

Wil Lennartz, algemeen directeur van Shareone: 'Sharepoint is of wordt voor veel organisaties een kritische applicatie. Met Sharepoint 2013 worden er hogere eisen gesteld aan onderliggende hardware en netwerken met forse investeringen verlangd. Ook het beheer van Sharepoint wordt complexer en vereist specifieke kennis. Als alternatief biedt Microsoft een eigen Sharepoint online variant, echter deze legt een groot aantal functionele beperkingen op.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5088869). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.