Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OKI introduceert Channel Partnerprogramma

 

Handen

Oki Systems, specialist in innovatieve printoplossingen, introduceert vandaag het volledig nieuwe ‘Shinrai Partnerprogramma’. Het 'Shinrai Partnerprogramma’ beloont loyale partners door middel van gemeenschappelijke sales- en marketingprogramma’s en interessante bonusvoorwaarden.

Het nieuwe Oki Shinrai Partnerprogramma (Shinrai is de Japanse term voor vertrouwen en loyaliteit) is gericht op succes via een partnerschap op basis van wederzijds vertrouwen tussen Oki en zijn partners, door het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden. Het Shinrai initiatief is een uitgebreid, Europa-breed partnerprogramma waar onder meer sales-, bonus-, loyaliteits- en trainingsprogramma’s, en marketingondersteuning in zijn opgenomen.

'Oki is uniek omdat wij nooit rechtstreeks aan onze eindgebruiker verkopen. Daarom spelen onze channel partners een belangrijke rol in ons bedrijfsmodel', zegt Erwin Bader, country manager Nederland bij Oki Systems. 'Tot nu toe hebben we onze partners altijd ondersteund met een serie van onafhankelijke lokale initiatieven. Echter, het nieuwe universele programma onderstreept onze volledige inzet op het kanaal, waarbij we samenwerken bij het creëren van nieuwe kansen en het bouwen aan een voor beide partijen winstgevende business, als onderdeel van een echte partnerschap.'

Het Oki Shinrai Partnerpprogramma werkt op een aantal niveaus, waaronder executive partner, premium partner, business partner en gespecialiseerde e-commerce partners. Ieder partnerniveau is gebaseerd op het specifieke zakelijke model van de reseller en het niveau van integratie en betrokkenheid bij Oki en biedt verschillende voordelen, waaronder verschillende niveaus van zakelijke ondersteuning en beloningsprogramma's.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5087676). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.