Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaseya vernieuwt zijn partnerprogramma

 

Roger Hodskins, vicepresident channels en alliances bij Kaseya

Kaseya, leverancier van it-systeembeheersoftware, vernieuwt het Kaseya-partnerprogramma met krachtige, nieuwe tools en middelen. Aanbieders van technologieoplossingen kunnen als lid van dit programma rekenen op incentives, training, marketing en support. Dit helpt ze te profiteren van de mogelijkheden om omzet te vergroten, die ontstaan door Kaseya-oplossingen wereldwijd te verkopen, te implementeren en te ondersteunen.

Om een succesvolle partnercommunity op te bouwen en te ondersteunen, stelde Kaseya onlangs twee ervaren channelmanagers aan: Roger Hodskins als vicepresident wereldwijde channels en alliances, en Andrew Robinson als hoofd van de EMEA-channelorganisatie. Beiden hebben hun sporen in het channelmanagement ruimschoots verdiend. Zij zullen zich richten op het uitbouwen van bestaande en het opzetten van nieuwe partnerships.

Kaseya-partners profiteren met het nieuwe programma van: incentives voor het verkopen van Kaseya-oplossingen; het partnerportaal waar ze bijvoorbeeld deals kunnen aanmelden en mogelijkheden voor lead management en discussiegroepen vinden; op maat gemaakte salestrainingen, marketingmaterialen en technische informatie; reseller-tools voor bijvoorbeeld het binnenhalen van nieuwe klanten, het bieden van demo’s en proof-of-concept-assistentie, pipelinebeheer en forecasting; api-integratie voor eenvoudige webprogrammering en -toegang.

'Kaseya blijft investeren in zijn partnercommunity', zegt Roger Hodskins, vicepresident channels en alliances bij Kaseya. 'Onze partners leveren toegevoegde waarde met gecertificeerde implementaties, adviesvaardigheden en integratie met aanvullende producten. Wij zien de uitbreiding van ons wereldwijde channelprogramma als essentieel voor het versnellen van onze groei.'

Het partnerprogramma van Kaseya is met succes getest bij meer dan honderdvijftig pilotpartners wereldwijd. Huidige leden zijn onder andere Authorized Resellers – Silver, Gold & Platinum, Authorized Distributors, Certified Implementation Partners, Certified Education Partners, Authorized Referral Partners en Technology Alliance Partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5085638). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.