Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC introduceert nieuw Business Partner Program

 

EMC onthult zijn nieuwe Business Partner Program (BPP) voor EMC-partners wereldwijd. Het nieuwe BBP voegt alle eerdere EMC-partnerprogramma’s (RSA, Pivotal en Service Providers) samen onder één paraplu. Hierdoor krijgen partners veel meer mogelijkheden zich te ontwikkelen, te specialiseren en te positioneren als juiste business partner voor klanten. Het BPP is in samenspraak met partners ontwikkeld en biedt meer flexibiliteit, keuze en betere toegang tot oplossingen en diensten.

Binnen het BBP kunnen partners de tracks kiezen die het beste bij hun eigen strategie passen. De tracks binnen het BBP zijn: EMC resell, distribution, cloud service provider, system integrator en outsourcer evenals het RSA SecurWorld-programma. Partners die in meerdere tracks participeren, kunnen verdiende dollars en training uit de ene track gebruiken in andere tracks voor maximale flexibiliteit, om kosten te verlagen en te investeren in andere EMC-oplossingen.

Voor partners die gekwalificeerd zijn in VMware-, Pivotal-, RSA- en VCE-programma’s biedt EMC cross-program-training credits waarmee partners investeringen in sales en technische certificeringen drastisch kunnen verlagen. EMC biedt gekwalificeerde partners aanvullende incentives voor het verkopen van gecombineerde oplossingen van EMC-, VMware-, Pivotal- en VCE-technologie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5085278). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.