Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bechtle sluit alliantie met PC Connection

 

Handen schudden

Bechtle heeft een internationale alliantie gesloten met het Amerikaanse it-handelsonderneming PC Connection. Door de overeenkomst kan Bechtle inspelen op de toenemende vraag om klanten wereldwijd te voorzien in hun it-behoefte vanuit één overeenkomst.

'Middels deze regionale steun weten we voor onze internationale klanten bruggen te slaan met betrekking tot taalbarrières, koersverschillen en tijdzones', zegt Jürgen Schäfer, coo it e--commerce van Bechtle. 'De samenwerking met PC Connection is de start van een internationale alliantie die we verder willen uitbreiden. Wij verwachten dat deze vorm van samenwerking toegang zal bieden tot nieuwe markten en toegevoegde waarde biedt aan onze internationale klanten. De belangrijkste voorwaarde voor samenwerking was dat we onze klanten op de Amerikaanse website dezelfde kwaliteit van dienstverlening konden bieden als ze gewend zijn van onze Europese vestigingen.'

Susan Fazelpoor, president sales support en marketing bij PC Connection: 'Veel van onze internationale klanten zoeken support buiten de Verenigde Staten. Door onze alliantie met Bechtle kunnen deze klanten nu ook lokaal profiteren van de hoge eisen die wij hen bieden in de VS. De uitzonderlijke kwaliteit van de dienstverlening, het uitgebreide portfolio van oplossingen en gecombineerde expertise maakte onze beslissing voor Bechtle makkelijk. We kijken uit naar het aanpakken van de uitdagingen van onze internationale klanten bij elkaar.'

Bechtle is van plan om de samenwerking met partners in Europa en daarbuiten verder uit te breiden. De allianties spelen in op de huidige internationalisering en is daarom een belangrijke pijler voor de Bechtle Vision 2020. Met zijn klantspecifieke portal weet Bechtle, in de veertien Europese landen waar ze gevestigd zijn, het gehele inkoopproces te vereenvoudigen en kosten te besparen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5079397). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.