Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WeSecure biedt XP bescherming service

 

Wesecure, specialist op het gebied van netwerkbeveiliging, zet een oplossing in de markt voor de bescherming van klanten met Windows XP besturingssystemen. Hackers maken nu al gebruik van exploit-code om de zwakke plekken van Windows XP uit te buiten. Het meest voor de hand liggende is om XP te vervangen. Echter lopen veel organisaties tegen allerlei limieten aan om te upgraden.


De nieuwe dienst is gebaseerd op de firewall platformen van Palo Alto Networks die doorgaans gebruikt worden door enterprise omgevingen. Omdat deze next-generation security technologie zowel op applicatie, netwerk, gebruikers als content niveau werkt, voorkomt het dat malware Windows XP systemen infecteert, zonder dat er direct software upgrades nodig zijn. Wesecure biedt hiermee een beveiliging voor netwerk omgevingen waar Windows XP nog actief is. Wesecure stalt wel dat het een tijdelijke oplossing is voor organisaties die niet direct af kunnen stappen van XP en adviseert om zo spoedig mogelijk over te stappen op een ander platform.

De technologie die in deze dienst wordt gebruikt, omvat onder meer het opzoeken van onbekende exploits middels een geavanceerde cloud-service, genaamd Wildfire, dat Windows XP actief beschermt via een virtuele sand-box analyse-omgeving, zodat met malware besmette bestanden die via het netwerk worden aangeboden, tijdig ontdekt worden. Ook blokkeert het exploits van zwakke plekken via Intrusion Prevention-technologie en verhindert het bekende en onbekende aanvallen op het Windows platform, inclusief Windows XP, via de Cyvera TRAPS technologie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5069312). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.