Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tintri breidt partnerprogramma uit

 

Handen

Tintri, leverancier van storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt bekend dat het zijn wereldwijde programma voor kanaalpartners heeft uitgebreid. Partners profiteren volgens de leverancier daarmee van nieuwe tools, training en voordelen die de groei en differentiatie van hun bedrijf een boost geven door het stimuleren van de verkoop van de storage-oplossingen van Tintri.

Het Tintri Channel Partner-programma vormt een pijler van de wereldwijde go-to-marketstrategie van Tintri. De uitbreiding van dit programma komt in een tijd waarin het bedrijf zich opmaakt voor een exponentiële groei in de vraag naar zijn ‘smart storage’-oplossingen. Tintri zegt op weg te zijn om 100 procent van zijn omzet via het kanaal te realiseren. Zijn zakelijke klanten hosten samen meer dan honderdduizend virtuele machines op de systemen van Tintri. Bijna 70 procent van hen ging over tot herhalingsaanschaf. Daarbij besteedden ze gemiddeld 2,5 keer meer dan bij hun eerste bestelling. Uit deze groeicijfers blijkt dat er binnen de storage-markt volop kansen in het verschiet liggen voor partners, aldus Trinti.

Tintri breidt zijn partnerprogramma uit met de initiatieven Tintri Certified Sales Professionals en Tintri Certified Systems Engineer. Tintri heeft recentelijk een certificeringsprogramma voor verkoopprofessionals geïntroduceerd ter aanvulling op het bestaande trainingprogramma voor system engineers. De online certificeringen vormen inmiddels een voorwaarde voor deelname aan het partnerprogramma. Deze aanpak zorgt ervoor dat partners kennis van zaken hebben en erkenning krijgen voor hun expertise ten aanzien van de verkoop en ondersteuning van de slimme storage-oplossingen van Tintri en het communiceren van de unieke voordelen daarvan aan klanten.

Het partnerprogramma biedt nu drie partnerniveaus: Platinum, Gold en Silver. Naarmate partners hun kennis van Tintri-oplossingen verdiepen en specifieke mijlpalen realiseren, bereiken ze een nieuw partnerniveau. Daarmee komen ze in aanmerking voor aanvullende ondersteuning door Tintri en nieuwe voordelen. De Tintri Partner Program App biedt partners toegang tot informatie vanaf al hun mobiele apparaten. Tintri Partner Advisory Council voor partners heeft als doel hechte banden met partners te vormen en de uitwisseling van best practices te bevorderen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5067394). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.