Managed hosting door True

Citrix Systems stelt drie nieuwe mensen aan

 

Citrix Systems, leverancier van access infrastructure oplossingen, heeft het aantal werknemers van haar Benelux-team uitgebreid.

Om in te kunnen spelen op deze toenemende vraag heeft Citrix twee nieuwe system engineers aangenomen. Ardan van der Voort van der Kleij was voorheen actief bij Microsoft, waar hij zes jaar verantwoordelijk was voor de aftersales van enterprise organisaties, ministeries en financiële instellingen waaronder ING Group (wereldwijd). Tijdens zijn werkzaamheden kwam hij regelmatig in aanraking met klanten die Citrix toepassingen gebruikten en waarbij beveiliging en consolidatie belangrijke speerpunten waren, vandaar dat hij zich in zijn nieuwe rol al snel thuis voelde.

Ook Stefan Pieters is aangesteld als system engineer voor de Benelux. Vanaf 14 februari is hij verantwoordelijk voor ondersteuning bij het verkooptraject voor large accounts, zoals ministeries en enterprise ondernemingen. Pieters is afkomstig van I&O Netsys, een dienstverlener van implementaties en beheer van netwerken en silver partner van Citrix.

Jerry Kadirbaks, voorheen zeven jaar werkzaam als trainer consultant bij distributeur CDG, is sinds vorig jaar oktober benoemd tot senior consultant van Citrix Consulting Services. In deze rol is hij betrokken bij de behoefteanalyses, verkoop- en implementatietrajecten bij grote klanten binnen Noord-Europa. Jerry is onderdeel van een Noord-Europees team van twaalf consultants.

De twee Citrix-system engineers van het eerste uur, Andreas van Wingerden en Joël Stöcker, hebben promotie gemaakt. Van Wingerden heeft nu nog de functie van system engineer Benelux, maar wordt vanaf 1 april bevorderd tot manager systems engineering Benelux.

Stöcker, voorheen werkzaam als system engineer in de Benelux, is benoemd tot senior systems engineering readiness manager. Vanuit Chalfont, UK is hij verantwoordelijk voor de educatie van system engineers binnen Noord-Europa.

Rob van der Hoeven, area vice president voor de Benelux bij Citrix: ‘We zien in de markt een verschuiving van puur technische interesse voor onze producten naar strategische toepassingen van onze access infrastructure oplossingen. Eindgebruikers vinden het steeds belangrijker om flexibele oplossingen te implementeren die de groei van een onderneming optimaal ondersteunt en als leverancier moet je deze kans benutten. Ik ben dan ook erg enthousiast over de aanstelling van onze nieuwe werknemers.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/506605). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.