Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ICT inkoopcombinatie start lokaal webconcept

 

Brood koop je in de buurt, waarom je ict dan niet ? ICT inkoopcombinatie komt met een nieuw webshop concept waarbij de lokale ict-ondernemer centraal staat. Een groot verschil tussen dit nieuwe platform en bestaande webshops is dat bij ICT inkoopcombinatie de klant en lokale support centraal staan: de eindklant koopt op de webshop van ICT inkoopcombinatie eigenlijk direct bij zijn lokale ict-ondernemer.

De afgelopen jaren is, mede dankzij de crisis, de behoefte om ook zakelijk online producten te kopen enorm gestegen. Bij de aanschaf van ict-producten is echter de kennis bij veel webshops niet aanwezig waardoor de klant vaak aangewezen is op helpdesknummers van de fabrikanten, die op zijn beurt weer geen kennis heeft van het netwerk van de klant. Gezien die situatie is lokale support noodzakelijk, ook bij online producten kopen; Schoenmaker blijf bij je leest!

Door de klant weer in contact te brengen met zijn lokale ict-ondernemer kunnen door ict-bedrijven belangrijke voordelen worden behaald, waardoor de klanttevredenheid zeker bij het mkb weer hersteld kan worden en de winstgevendheid van ict-bedrijven belangrijk kan verbeteren. Lokale ict-bedrijven krijgen voor alle leveringen binnen hun eigen gebied middels revenu sharing extra inkomsten, nieuwe klanten en kunnen hun eigen voorraden landelijk aanbieden.

ICT inkoopcombinatie ziet zichzelf hoofdzakelijk in de rol van toeleverancier van diensten en portals om leads en klanten te genereren voor de lokale ict-bedrijven. Icct-bedrijven kunnen lid worden van ICT inkoopcombinatie. De aangesloten leden praten mee over beslissingen en kunnen zelf tegen distributeurs-prijzen inkopen bij alle aangesloten toeleveranciers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5059036). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.