Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell biedt groeikansen met Partnerdirect

 

Dell kondigt nieuwe programma’s en incentives om de relatie met zijn Dell Channel Partners in Europa te versterken. De reeks van initiatieven stelt Europese partners in staat om meer omzet en winst te realiseren met de verkoop van oplossingen van Dell. Partners kunnen onder meer profiteren van verbeterde toegang tot demoapparatuur en financiële diensten op maat. Dell Premier Partners krijgen tevens 2 procent korting op softwareoplossingen.

Dell ondersteunt zijn partners met een reeks van nieuwe programma’s om samen betere resultaten te bereiken. Dell’s sales team gaat partners helpen bij het sluiten van deals met producten uit het Dell portfolio die aansluiten op de behoeften van eindgebruikers, waaronder servers, storage- en netwerkoplossingen, software, thin clients, workstations en Dell Secureworks. Partners kunnen met Dealregistratie specifieke bedrijven identificeren en benaderen met de zekerheid dat Dell deze leads zelf niet actief zal opvolgen. Klanten kunnen er desondanks nog altijd voor kiezen om producten rechtstreeks via Dell of via een partner van Dell af te nemen.

Dell verzesvoudigd de investeringen in demonstratie-units en laboratoriumapparatuur voor de Europese channel partners. Het bedrijf maakt speciale budgetten en middelen vrij om partners te voorzien van de tools, training en producten die ze nodig hebben om nieuwe klanten binnen te halen. Dell Financial Services (DFS) biedt partners in heel Europa toegang tot een financieringsprogramma waarmee zij de verkoop van Dell producten kunnen stimuleren. Tot slot komen Dell Premier Partners in Europa in aanmerking voor een korting van 2 procent op de verkoop van softwareoplossingen binnen vier categorieën: security, informatiebeheer, databescherming en systeembeheer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5056282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.