Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro en APC steunen ‘Spieren voor Spieren’

 

Tijdens de Spieren voor Spieren City Run in Hilversum van 6 april lopen resellers van Ingram Micro hard voor het goede doel. Ingram Micro is een intensieve samenwerking aangegaan met Spieren voor Spieren en zal door middel van sportevenementen gedurende het hele jaar zoveel mogelijk geld binnenhalen voor Spieren voor Spieren. De City Run in Hilversum wordt gesponsord door APC.

Stefan Duijndam, sales director bij Ingram Micro, is apetrots op het initiatief. 'We speelden al langer met de gedachte om samen met onze partners iets structureels te starten waarmee we een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan het goede doel. Ik ben in contact gekomen met ‘Spieren voor Spieren’ en was direct gegrepen door hun inzet en enthousiasme om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. We combineren onze steun aan het goede doel met een uitgebreide sportkalender waarvoor we onze klanten de komende tijd gaan uitnodigen. De Spieren voor Spieren City Run is de aftrap. Met APC zitten we op dezelfde golflengte en in hen hebben we een hele enthousiaste sponsor gevonden die de Spieren voor Spieren City Run mogelijk maakt. Naast twaalf resellers lopen er ook medewerkers van APC en Ingram Micro mee.'

Over Spieren voor Spieren

Kinderen willen spelen, sporten en dromen over hun toekomst. Voor heel veel kinderen met een spierziekte is deze toekomstdroom erg onzeker. Spieren voor Spieren wil deze kinderen weer uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen.

Spieren voor Spieren heeft een aantal doelstellingen geformuleerd om zo stap voor stap de strijd tegen spierziekten bij kinderen te aan te gaan.
• Het inzamelen van gelden voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek om spierziekten de wereld uit te helpen;
• Het creëren van naamsbekendheid voor spierziekten in het algemeen zodat er meer draagkracht komt om grote acties op te zetten voor spierzieke kinderen;
• Het creëren van saamhorigheid tussen de diverse instanties die met voorlichting en fondsenwerving bezig zijn;
• Het inzamelen van gelden voor het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Universitair Medisch Centrum.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5048938). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.