Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro breidt Symantec aanbod uit

 

Per direct voegt Ingram Micro de High-End storage oplossingen van Symantec toe aan zijn portfolio. Ingram Micro kan nu het volledige oplossingsportfolio van Symantec aanbieden aan zijn klanten. De uitbreiding is een beloning voor de huidige intensieve en succesvolle samenwerking. Tevens sluit deze uitbreiding uitermate goed aan bij Ingram Micro’s Value strategie en de sterke aanwezigheid binnen het SMB-segment.

Frank Rakké, business manager Symantec bij Ingram Micro, is in zijn nopjes. Waar de Symantec resellers van Ingram Micro in het verleden moesten uitwijken naar een andere distributeur om de gehele oplossing ingevuld te krijgen, kunnen we nu met trots zeggen dat dit niet meer nodig is. Dit is een belangrijke toevoeging op ons Advanced Solutions portfolio en tegelijkertijd een erkenning voor de kwaliteit van onze dienstverlening.'

Voorheen bestond het Symantec aanbod bij Ingram Micro uit: Norton (Consumer/Retail), Broadline producten (Backup Exec, Endpoint Protection), ExSP (service provider programma Symantec), Altiris (Mobile Management en IT Management Suite), High-End security producten (Critical System Protection, Encryptie en DLP). Daar zijn nu de High-End storage oplossingen aan toegevoegd zoals Netbackup en Enterprise Vault.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5047866). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.