Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Resello komt met resellerplatform

 

Resello lanceert het nieuwe resellerplatform Resello - cloud business automation. Het platform is gebaseerd op ruim tien jaar kennis en ervaring op het gebied van domeinnamen en shared hosting. Resello levert een volledig geïntegreerd en brandable business automation-oplossing voor zowel kleine als grote resellers, waar ook ter wereld.

Resello biedt resellers een breed scala aan hostingdiensten zoals domeinnamen, shared hosting, Website builder-tools, e-mail, ssl-certificaten, Open-Xchange-samenwerkingsapplicaties en online apps. Alle diensten worden geleverd via een volledig brandable storefront dat resellers eenvoudig kunnen integreren in hun websites.

'We zijn er trots op om de ultieme synthese van onze ervaringen te kunnen presenteren in de vorm van kwaliteitsproducten en -applicaties voor het managen van clouddiensten. Met de multi-tier-mogelijkheden van Resello kunnen we deze ervaring delen met partners over de hele wereld', zegt Valentijn Borstlap, ceo van Resello.

Het systeem biedt een modern en eenvoudig te gebruiken beheeromgeving voor het automatiseren van bestellingen, facturatie en klantbeheer. Bovendien krijgen resellers een brandable beheeromgeving voor hun klanten met een geïntegreerd ticketsysteem waarmee de supportbehoefte tot een minimum wordt gereduceerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5047180). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.