Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Prianto wordt distributeur van Flexera

 

Door de Flexera oplossingen AdminStudio, Workflow Manager, App Portal, InstallShield en InstallAnywhere gezamenlijk met 'knowledge distributeur' Prianto Benelux via een geautoriseerd partner kanaal aan te bieden, kunnen nog meer bedrijven geholpen worden bij belangrijke it-projecten omtrent Windows migraties, desktop transformaties, virtualisatie, cloud, 'consumerization of IT' en 'IT-as-a-Service'.

Door de toenoemende variatie en aantal applicaties bij bedrijven wordt het beheer van het gehele portfolio aan applicaties en applicatie-gerelateerde taken een groeiende zorg. Flexera Software is 'naar eigen zeggen marktleider op het gebied van 'application usage management en helpt bedrijven bij het creëren, beschikbaar stellen en uitrollen van hun applicaties, met daarbij uitgebreide mogelijkheden om de inzet van applicaties strategisch aan te pakken.

Rashied Akrum, managing director-ceo bij Prianto vertelt: 'Flexera Software is de absolute markteider in applicatie beschikbaarheid en installatie optimalisatie en we zien een enorme groei van bewustwording en inzet van applicaties als strategisch hulpmiddel. Het is daarom cruciaal om nauw samen te werken met de juiste partners om deze veelal complexe applicatie uitdagingen aan te pakken.'

'Prianto heeft een uitstekende relatie met partners in de Benelux en zal met hun kennis en kunde omtrent het applicatie beschikbaarheid concept ons partnerkanaal kunnen opbouwen en meer bedrijven helpen om hun investeringen in software en applicaties te optimaliseren', aldus Patrick Gunn, vice president strategic alliances & channel bij Flexera Software.

Flexera Software is marktleider op het gebied van 'application usage management' en helpt bedrijven bij het creëren, beschikbaar stellen en uitrollen van hun applicaties, met daarbij uitgebreide mogelijkheden om de inzet van applicaties strategisch aan te pakken. Prianto is een ‘toegevoegde waarde’-distributeur met een focus op virtualisatie, mobiliteit en cloud computing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5031391). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.