Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bechtle dealer ChromeOS Management Console

 

Bechtle Direct, it-leverancier voor de zakelijke en publieke sector, is door Google benoemd tot Authorized ChromeOS Management Console Reseller in Nederland. Deze partnerstatus stelt Bechtle in staat om onder andere de Management Console van Google aan te bieden. Met Chrome-apparaatbeheer kunnen beheerders de Chrome-apparatuur binnen hun organisatie beheren vanaf een enkele locatie.

Met Chrome-apparaatbeheer kunnen organisaties Chrome-functies voor hun gebruikers configureren, Chrome-apparaattoegang tot vpn's en Wi-Fi-netwerken instellen, Chrome-apparaatleveringen volgen,

Eerder behaalde Google succes in de Verenigde Staten door binnen een jaar een marktaandeel van 22% te behalen*. Google meent in Bechtle de partij gevonden te hebben om dit succes voort te zetten in Nederland. De vraag naar Chromebooks neemt wereldwijd toe. Hardware fabrikanten als HP, Samsung, Toshiba en Acer bieden daarom Chromebook-modellen aan.

Bechtle heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot gerenommeerd reseller binnen de Nederlandse it-markt. Dit onder andere door het winnen van enkele grote tenders, waaronder die van het Ministerie van Defensie, Avans Hogeschool en Koning Willem I college. Bechtle onderscheidt zich naar eigen zeggen verder van de concurrentie door het International Customer Program. Met dit programma kunnen klanten met vestigingen verspreid door Europa vanuit één portaal hun bestellingen doen en zo de volledige workflow met één formule onder controle houden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5029780). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.