Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VCD is Exact-partner van het jaar

 

VCD CSS heeft de Exact Partner van het Jaar Award gewonnen. VCD kreeg de titel en de bijbehorende trofee overhandigd door Marinus ter Laak, managing director business solutions Exact. Roland ten Broeke, directeur bij de VCD IT Groep, nam de award in ontvangst.

'Deze Award is een bekroning op ons werk van het afgelopen jaar en was niet mogelijk geweest zonder de gedreven en betrokken collega’s van de VCD IT Groep. Daarnaast heeft VCD de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in kennis door onder andere het aantrekken van nieuwe medewerkers en het uitbreiden van specialisme bij de huidige medewerkers. Denken vanuit de behoeften van de klant is daarbij het belangrijkste aspect.'

Het jaarlijkse evenement vond dit jaar voor de zesentwintigste keer plaats met een gala-avond in het Hulstkamp Gebouw te Rotterdam. VCD heeft het afgelopen jaar de beste resultaten laten zien op de getoetste criteria voor het winnen van de Partner van het Jaar Award. Denk hierbij aan gedegen kennis, klanttevredenheid en licentie-inkopen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5029695). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.