Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP beloont best presterende partners van 2013

 

SAP heeft zijn jaarlijkse awards weer uitgereikt aan de meest succesvolle partners in 2013. Het concern heeft in totaal twaalf awards uitgereikt. De beste Channel Partner van 2013 is Ctac. Deze partner heeft in 2013 bewezen aanzienlijk voorop te lopen als het gaat om het adopteren van SAP innovaties. Daarnaast hebben zij tal van nieuwe klanten in de retail- en vastgoedmarkt geworven. Deze twee factoren, gecombineerd met de uitbreidingen bij hun omvangrijke installed base, hebben gezorgd voor een solide en goed 2013 qua licentieomzet.

Beste Innovation Partner 2013:
Atos heeft de award gewonnen dankzij een zeer aansprekend innovatief project bij ASML. In het Topfloor to Shopfloor-project is een nieuw manufacturing execution systeem gekoppeld aan SAP ECC. Atos heeft hiermee een groot deel van het SAP Idea-To-Performance portfolio bij ASML geïmplementeerd. Dankzij dit project beschikt ASML nu over een state-of-the-art Integrated Manufacturing-oplossing.

Snelst Groeiende Channel Partner 2013:
Dankzij de specialisatie van Goldfish in de markten food en pharma hebben zij in beide segmenten een forse groei doorgemaakt. Deze groei was mede mogelijk dankzij een grote investering in innovatie.

Partner Klanttevredenheid 2013:
De SAP partner die zich dit jaar het beste heeft onderscheiden als het gaat om de hoogste klanttevredenheid, is Domani Business Solutions. Deze winnaar scoort uitmuntend op aspecten zoals het respecteren van de wensen en eisen van de klant, de expertise van de consultants, het inzicht in bedrijfsprocessen en het inlevingsvermogen.

Beste Teaming award
De Beste Teaming Award is dit jaar wederom gewonnen door Accenture. De samenwerking met het organisatieadviesbureau heeft geleid tot een hoge bijdrage aan de omzet van SAP. Daarnaast bleek het bundelen van krachten het fundament te zijn voor één van de grootste deals met een nieuwe klant voor SAP en voor Accenture in het afgelopen jaar.

Overige awards
De overige winnaars van de SAP Partner Awards 2013 zijn:
Beste Mobile Partner: CGI
Beste Analytics Partner: VCD
Beste Cloud Partner: itelligence
Beste Certificering award: Newitera
Beste Platform Partner: Capgemini
Snelst Groeiende SAP Business One Partner: IIS
Beste SAP Business One Partner: Asecom

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5028861). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.