Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking Royal HaskoningDHV en Esri

 

Advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV en gis-marktleider Esri hebben onlangs een Global Enterprise License Agreement (ELA) getekend. Wereldwijd zijn klanten van Royal HaskoningDHV verzekerd van ingenieursoplossingen die optimaal gebruik maken van hetzelfde betrouwbare Arcgis-platform. Royal HaskoningDHV is één van de eerste Nederlandse ingenieursbureaus die zo’n samenwerking heeft afgesloten.

De Enterprise License Agreement is een bezegeling van een lange samenwerking tussen de software-ontwikkelaars en de ingenieurs. Met de samenwerking spelen Royal HaskoningDHV en Esri in op de steeds grotere vraag (van overheden en private markt) naar informatie, bijvoorbeeld voor het beheer van infrastructuur en gebouwen, verkeersmanagement en milieumanagement. Een goed voorbeeld van de samenwerking ligt op het gebied van asset management. Begin dit jaar is Castor gelanceerd: de nieuwe, op het Arcgis-platform gebaseerde oplossing voor asset management voor zowel de publieke (beheer openbare ruimte) als de private markt (beheer productielocaties).

De samenwerkingsovereenkomst is overeengekomen voor een periode van drie jaar. Daarmee kan Royal HaskoningDHV in zijn wereldwijde projecten gis flexibel inzetten en optimaal gebruik maken van het Arcgis-platform en daarop oplossingen bouwen voor klanten in de verschillende marktsectoren.

Aart van Wingerden, general manager Esri Europe: 'Deze overeenkomst bezegelt onze rijke geschiedenis van samenwerking en geeft Royal HaskoningDHV en Esri prachtige mogelijkheden voor de toekomst.'

Anton van der Sanden business line director Infrastructure Royal HaskoningDHV: 'Het gebruik van gevisualiseerde geo-informatie, op een kaart of via een web-applicatie, is een krachtig instrument voor tal van projecten, nationaal en internationaal. Klanten kunnen direct tussenresultaten zien.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5024767). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.