Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AV Europe distributeur van Stellar Data Recovery

 

Handen schudden

Stellar Data Recovery, naar eigen zeggen het enige ISO-gecertificeerde data recovery software en service bedrijf ter wereld, maakt bekend dat AV Europe de officiële distributeur van de software wordt. AV Europe wordt verantwoordelijk voor de meer dan vijftig software oplossingen van Stellar.

Distributeur AV Europe verkoopt nu de Data Recovery software programma’s van Stellar voor Windows, Mac en Linux. Hierdoor zullen de producten zowel via het dealernetwerk als de online shop van AV Europe verkrijgbaar zijn. Daarnaast pakt AV Europe ook de customer service op, waardoor zowel resellers als eindgebruikers voortaan te woord worden gestaan door de Nederlandse helpdesk van AV Europe. Bovendien zullen de aangesloten resellers bij AV Europe ook toegang krijgen tot de gespecialiseerde data recovery diensten van Stellar die vanuit het laboratorium in Utrecht aangeboden worden.

Kees Jan Meerman, managing director van Stellar Data Recovery Europe is blij met de samenwerking: 'AV Europe heeft een goed reseller-netwerk en heeft veel ervaring in de professionele ondersteuning van resellers. Bovendien kunnen onze ingenieurs vanuit ons laboratorium in Utrecht ook de eindgebruiker bijstaan in complexe situaties, wat een groot voordeel is voor zowel resellers als de eindgebruiker zelf.'

De software oplossingen van Stellar bevatten meer dan vijftig producten, van zeer gebruiksvriendelijke foto recovery software voor thuisgebruikers tot Mailbox Exchange Recovery voor it-systeembeheerders en zijn beschikbaar voor Windows, Mac OS X en Linux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5022546). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.