Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avnet Technology wordt distributeur VMware

 

Marc Groetelaars, regional director Benelux bij VMware

VMware kondigt een partnership aan met Avnet Technology Solutions, wereldwijd distributeur van it-oplossingen, voor de distributie van VMware's virtualisatie- en cloud-infrastructuuroplossingen in Nederland.

Avnet Technology Solutions werkt samen met zijn klanten en leveranciers om diensten, software- en hardwareoplossingen te creëren en te leveren die tegemoetkomen aan de zakelijke behoeften van hun eindgebruikers, lokaal en wereldwijd. Een speciaal VMware-team gaat helpen bij het opzetten en uitbreiden van de virtualisatie-, storage- en netwerktak van Avnet.

Avnet is gekozen vanwege zijn brede ecosysteem en sterke relatie met end-user computing- en storage-leveranciers en is van grote toegevoegde waarde voor het VMware-resellerkanaal. Avnet en VMware richten zich op de technologieën voor de software-defined enterprise, een groeimarkt voor resellers.

Marc Groetelaars, regional director Benelux bij VMware: 'Als onderdeel van onze groeistrategie in Nederland is het belangrijk te werken met distributeurs zoals Avnet die sterke technologische kennis en expertise hebben van de storage- en networking-markt. Deze overeenkomst stelt partners in staat samen met ons hun business te laten groeien, op een manier die consistent, voorspelbaar en winstgevend is.'

Marc van Ierland, country manager Benelux bij Avnet Technology Solutions: 'We kijken ernaar uit samen te werken met VMware en zo tegemoet te komen aan de toenemende vraag in Nederland naar cloud computing- en virtualisatie-oplossingen voor de software-defined enterprise. Dankzij ons wereldwijde bereik en onze lokale expertise kunnen wij resellers en eindklanten helpen succesvol te zijn in deze groeimarkt.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5020684). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.