Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Prianto sluit distributie-overeenkomst met Atlantis

 

Atlantis Computing heeft de Ilio-productlijn uitgebreid. Het nieuwe USX-product is speciaal ontwikkeld voor het optimaliseren van workloads voor gevirtualiseerde servers en bedrijfskritische applicaties. Gelijk met de introductie is de onderneming een distributie-overeenkomst aangegaan met Prianto.

Atlantis Computing is naar eigen zeggen marktleider in software-defined storage met vijfhonderdduizend VM licenties wereldwijd bij 440 verschillende klanten. De productlijn Ilio optimaliseert de prestaties van VDI storage door het realiseren van een beperking in i/o-verkeer tot wel 90 procent. Het nieuw uitgebrachte USX product is daarnaast speciaal ontwikkeld voor het optimaliseren van workloads voor gevirtualiseerde servers en bedrijfskritische applicaties.

Bij datacenters is opslag uitgegroeid tot een kritisch component dat complex in beheer en schaalbaarheid is. Met name bij vdi en omgevingen met virtuele desktops is dit snel merkbaar aan de kant van zowel de gebruiker als de beheerder. Een slimme oplossing als aanvulling op en optimalisatie van gevirtualiseerde desktops van onder andere Citrix, Microsoft, Quest en VMware die de meest voorkomende uitdagingen als prestaties, kosten, schaalbaarheid en flexibiliteit van storage-intensieve applicaties adresseert is een noodzaak voor het succesvol afronden van deze projecten.

Rashied Akrum, managing director en ceo bij Prianto vult aan: 'Atlantis Ilio is nagenoeg onmisbaar voor een efficiënt en succesvol vdi-project. Onze partners kunnen door de inzet van deze oplossing zowel hun product- als dienstenomzet verhogen en tegelijkertijd meer en grotere vdi-projecten realiseren met betere prestaties, lagere kosten en hogere schaalbaarheid.' 

'Zowel het aantal partners als klanten in de Benelux is het laatste jaar sterk gegroeid en ik ben verheugd dat wij Prianto als 'knowledge'-distributeur hebben aangesteld. De kennis en kunde omtrent virtualisatie alsmede hun relatie met het partnerkanaal helpt ons onze doelen te bereiken en optimale service te verlenen aan zowel onze partners als eindgebruikers', aldus Michel Schipperijn, country manager Benelux Atlantis Computing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5019722). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.