Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam vernieuwt EMEA-partnerprogramma

 

Gilles Pommier, vice president EMEA-channel bij Veeam Software

Veeam Software, aanbieder van oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter, kondigt verschillende verbeteringen aan binnen het EMEA-partnerprogramma. Dankzij het vernieuwde Veeam Propartner-programma kunnen partners hun dienstverlening richting klanten verbeteren en tegelijkertijd hun toegevoegde waarde vergroten.

De verbeteringen spelen een belangrijke rol bij de ambitie van Veeam om de positie binnen alle marktsegmenten, namelijk het mkb, middensegment en enterprise-segment, te versterken.

'Omdat we onze producten uitsluitend via indirecte distributiekanalen verkopen, draagt het succes van onze Propartners direct bij aan het succes van Veeam', zegt Gilles Pommier, Vice President of EMEA Channel bij Veeam Software. 'De verbeteringen en updates binnen ons EMEA-partnerprogramma versterken de positie van partners. We richten ons behalve op onze core business, namelijk ook op het bieden van de beste bescherming voor het moderne datacenter, op het verbeteren van zaken als opleiding en de toegevoegde waarde en winstgevendheid van onze partners. In combinatie met uitgebreide marketingondersteuning zorgt dit ervoor dat onze partners hun reputatie als vertrouwde Veeam-adviseur behouden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5012041). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.