Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Advanced Programs sluit partnership met SAS

 

Handen schudden

Ict-dienstverlener Advanced Programs heeft een partnership gesloten met SAS, specialist in business analytics. Advanced Programs wordt daarmee consultant en reseller voor SAS Visual Analytics. Hiermee breidt het bedrijf het portfolio op het gebied van infrastructuur- en data warehousing-oplossingen uit met dienstverlening waarbij business professionals zelf aan de slag kunnen met big data analytics.

'Veel van onze klanten gebruiken al rapportage-omgevingen, maar hebben niet de mogelijkheid om hiermee ook data-exploratie en vergaande analyses uit te voeren', vertelt Ruud Vodegel, directeur bij Advanced Programs. “'Met SAS Visual Analytics kunnen we inspelen op deze behoefte. Ook biedt de software gebruiksgemak waardoor eindgebruikers zelf, zonder de tussenkomst van de it-afdeling, inzichten kunnen verkrijgen uit grote hoeveelheden data. Daarmee kunnen we echt een belangrijk verschil maken.' 

SAS Visual Analytics is volledig intuïtief en gericht op self-service. Managers en business professionals die data op verschillende manieren willen onderzoeken, kunnen dit nu eenvoudig zelf doen en zijn niet langer afhankelijk van de interne it-afdeling of een externe dienstverlener. Zij hebben direct toegang tot visueel aantrekkelijk gepresenteerde inzichten via een desktop, smartphone of op een tablet.

Met SAS Visual Analytics kan Advanced Programs klanten een ‘best of breed’-oplossing aanbieden. De software is volledig nieuw en is ontwikkeld met diepgaande kennis van advanced analytics. Hierdoor is een krachtige en schaalbare oplossing ontstaan met uitgebreide functionaliteit zonder daarbij geconfronteerd te worden met beperkingen uit het verleden.

'We merken dat partners en klanten enthousiast zijn als ze de mogelijkheden van SAS Visual Analytics zien', zegt Bianca van Dulmen, manager business unit Visual Analytics bij SAS. 'Door de verdere uitbreiding van ons partnernetwerk kunnen we meer organisaties kennis laten maken met de mogelijkheden van visual analytics en de kracht van deze oplossing direct naar de eindgebruiker brengen. Hiermee zorgen we er samen met onze partners voor dat bedrijven sneller de juiste beslissingen kunnen nemen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5010658). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.