Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Westcon en Techaccess distributeur Vasco

 

Vasco Data Security International, gespecialiseerd in authenticatieoplossingen en diensten, kondigt zijn nieuwe klantgerichte distributiestrategie aan. Met deze strategie concentreert het bedrijf zich op toonaangevende pre- en postsales diensten. Vasco selecteerde een beperkte groep high-end security distributeurs die door hun know-how en ervaring toegevoegde waarde bieden.

De selecte groep distributeurs bestaat uit gevestigde waarden in het segment van high-end beveiliging met een uitgebreid netwerk van resellers. Samen kennen ze de markt en begrijpen ze de beveiligingsuitdagingen van hun klanten. Daardoor kunnen ze oplossingen op maat aanbieden. Als Vasco Authorized Training Center (VATC) hebben ze uitgebreide kennis van de Vasco-hardware, -software en cloud-oplossingen en -services. Elke VATC kan resellers certificeren. Bovendien bieden de distributeurs ook technische ondersteuning voor presales- en implementatietrajecten en second-level support.

Het bedrijf heeft ervoor gekozen om samen te werken met distributeurs die elkaar aanvullen op de markt. Westcon Security werd uitverkoren als pan-Europese distributeur en ondersteunt Europese en Afrikaanse resellers bij de verkoop van Vasco-oplossingen. Daarbij koos Vasco ervoor om te werken met Techaccess als lokale distributeur die een sterke poot en een uitgebreid resellernetwerk in Nederland heeft. Techaccess is dusdanig robuust dat zij het complete Vasco-portfolio volledig onafhankelijk aan kunnen bieden.

Distributiepartners die gerelateerde beveiligingsoplossingen - zoals Check-Point, F5, Juniper en Fortinet - aanbieden, kregen de voorkeur. Deze oplossingen zijn allemaal compatibel met de authenticatieoplossingen van Vasco en kunnen samen aangeboden worden als een best-of-breed beveiligingsoplossing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5003387). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.