Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TPG en JSR sluiten samenwerkingsverband

 

Handen schudden

JSR Professional Services, gespecialiseerd op het gebied van Microsoft Office, Project en Sharepoint, en TPG The Project Group, aanbieder van projectmanagement consultancy en producten, maken bekend dat ze een strategische samenwerking op het gebied van geïntegreerd project- en portfoliomanagement aangaan.

De samenwerking tussen JSR Professional Services en TPG The Project Group biedt projectorganisaties het voordeel van krachtige ppm-oplossingen, gebaseerd op Microsoft technologie, naar behoefte uit te breiden met bewezen oplossingen voor systeemintegratie, resourcemanagement, programmamanagement en managementinformatie.

Lex van Zonneveld, directeur van JSR zegt over de samenwerking: 'We zijn trots dat TPG The Project Group er voor gekozen heeft om JSR als hun partner in Nederland aan te stellen. Microsoft Project Server biedt een platform voor project- en portfoliomanagement en onze klanten hebben meer en meer de behoefte om Project Server te integreren met hun erp-systeem. TPG The Project Group biedt kwalitatief hoogwaardige producten en ze hebben bewezen expertise. Deze samenwerking biedt onze klanten de beste basis om grip op hun projecten te krijgen.'


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5002163). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.