Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Copaco ook distributeur Unitech Europe

 

Unitech heeft Copaco Nederland. benoemd tot officiële distributeur van een breed scala aan AIDC-producten, waaronder hoogwaardige en robuuste mobiele computers, rfid-lezers, scanners, tablets en vaste terminals. Met de toevoeging van het Unitech-productportfolio breidt Copaco het toch al brede point of sale assortiment verder uit.

'Unitech past perfect in ons Point of Sale portfolio met daarin meerdere merken waar nog echt groeipotentieel in zit. Zowel voor Copaco als onze resellers is dit aantrekkelijk. De producten en diensten zijn een aanvulling om een totaaloplossing te kunnen bieden', aldus Huub Aerts, business director Copaco Nederland.

'Copaco heeft net als Unitech groeidoelstellingen voor de Nederlandse markt. Het is een bedrijf met een bewezen reputatie en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Copaco onze merknaam en marktpositie op sterke wijze kan vertegenwoordigen. Door de combinatie Unitech en Copaco zijn resellers verzekerd van de beste service, producten en diensten', aldus Didier Snacken, territory manager Unitech Europe.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5000480). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.