Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cameleon ICT bekroond met Huawei-certificaat

 

Cameleon ICT heeft het 4 Star Certified Service Partner –certificaat (CSP) in ontvangst mogen nemen in het onlangs geopende Exhibition Center van Huawei Technologies. Cameleon ICT ontving dit certificaat uit handen van Frank Damen, Manager Services Huawei Enterprise, tijdens een door Cameleon ICT georganiseerde klantendag.

Een Huawei Certified Service Partner is een door Huawei geautoriseerde partner voor het verlenen van eerste, tweede en derde lijns support op Huawei hard- en software. Deze autorisatie bewijst dat Cameleon ICT meer dan voldoende kennis, kunde en ervaring bezit om op adequate wijze Huawei hard- en software te onderhouden.

Tijdens de door Huawei uitgevoerde CSP-audit is onder andere gekeken naar de aanwezige certificeringen op het gebied van technisch en pre-sales personeel en de inrichting van de 24-uurs helpdesk. Cameleon ICT heeft deze audit met succes afgelegd met deze certificering tot gevolg.

Cameleon ICT heeft de primaire focus op netwerken en het beveiligen daarvan. Naast het leveren van de hardware- en software-oplossingen worden ook de implementatie, het beheer en het onderhoud meegenomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4999376). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.