Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Colt ondersteunt InsightCloud EMEA

 

Colt kondigt een samenwerking aan met Insight Enterprises, waarmee het bedrijf netwerk-, cloud- en datacenterdiensten levert aan de tachtigduizend klanten van Insight in heel Europa. Via de cloud van Insight krijgen klanten toegang tot de it-diensten die Colt speciaal voor het kanaal heeft ontwikkeld.

De samenwerking is een belangrijke pijler in de strategie van Insight om bedrijven bij elke stap in de it-cyclus te bieden wat ze nodig hebben. Daarnaast profiteren de klanten van Insight van Colts bekroonde diensten, zijn uitgebreide pan-Europese netwerk en datacenters, gegarandeerd door de toonaangevende SLA's (service level agreements).

'Insight heeft voor deze samenwerking gekozen vanwege Colts capaciteiten, betrouwbaarheid en resources voor het leveren van diensten waarmee we ons gehele klantenbestand kunnen bedienen, van starters en het MKB tot 's werelds grootste bedrijven', aldus Justin Griffiths, vp Product Management, Cloud & E-Commerce EMEA bij Insight Enterprises. 'Het was voor ons van belang om een partner te vinden die flexibele voorwaarden en on-demand-diensten biedt en tegelijkertijd over de capaciteiten en schaal beschikt om bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.'

Het uitgebreide aanbod van diensten voor resellers van Colt bestaat onder andere uit: IP VPN Access, colocatie, vCloud-diensten, Cloud Storage-diensten en Colt Ceano, Colts portfolio met on-demand ICT-diensten. Door samen te werken met Colt kunnen kanaalpartners snel en moeiteloos voorzien in de behoeften van hun klanten en voldoen aan hun specifieke leveringsvoorkeuren. Zij kunnen daarbij duidelijke en scherpe tarieven combineren met een breed assortiment aan geavanceerde technologische bedrijfsoplossingen van één leverancier. Insight profiteert van aanhoudende omzetstromen en nauwere banden met klanten dankzij mogelijkheden voor eenvoudig bestellen,beheren en configureren van diensten via een speciale online portal.

'We zijn heel blij met onze samenwerking met Insight. Dit is een nieuwe mijlpaal in ons streven heel Europa te laten kennismaken met ons cloud-diensten portfolio', aldus Guy de Groot, ‎director Wholesale Benelux bij Colt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4999036). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.