Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WeSecure platinum partner Palo Alto Networks

 

Netwerkbeveiligingspecialist Wesecure is door Palo Alto Networks benoemd tot platinum partner. Met deze nieuwe status behoort Wesecure tot een select gezelschap van platinum partners in Nederland.

Wesecure was al gold partner met de Authorized Support Center (ASC) status, wat voorbehouden is aan slechts enkele partners in Nederland. De ASC status is de hoogste support normering en geeft aan dat Wesecure rechtstreeks support kan leveren aan haar eindklanten volgens een niveau wat jaarlijks door Palo Alto Networks wordt ge-audit. Bij het platinum partnership ligt de lat nog hoger ten aanzien van het aantal gecertificeerde engineers, eigen lab/demo omgeving, omzet en niveau van dienstverlening.

Sebastiaan Kors, sales manager bij Wesecure vertelt erg blij te zijn met deze nieuwe partnerstatus, 'maar dit is voor de onderneming eigenlijk een logisch gevolg van de ingezette strategie, investeringen en het vertrouwen wat we hebben gekregen van onze klanten. Door een combinatie van state-of-the-art firewall technologie te combineren met een hoge mate van kennis, pro-activiteit en korte lijnen heeft Wesecure afgelopen jaar tientallen Palo Alto Networks klanten mogen verwelkomen. Wesecure beschikt nu ook over 7x24 support services en volledig Managed Palo Alto Networks cybersecurity platforms.

Volgens Luc Vervoort, Director EMEA Channels van Palo Alto Networks is deze platinum partner-certificering een kroon op het goede werk van Wesecure. Palo Alto Networks stelt voor het Platinum Partnership hoge eisen aan het niveau van support, kennis en dienstverlening. Wesecure is daar uitstekend in geslaagd. Wij zijn met name onder de indruk van de aanwezige kennis en ervaring waarbij zij hebben bewezen voor iedere organisatie in Nederland een zeer gewaardeerde Palo Alto Networks-partner te zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4998889). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.