Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Spigraph neemt Dicom over

 

Spigraph is erin geslaagd om 100 procent van de aandelen aan te kopen van de Dicom groep, gevestigd te Kriens, Zwitserland. Beide partijen zijn al leiders in de respectievelijke markten van document capture en het verwerken van documenten. Dicom en Spigraph verenigen hun know-how in meer dan twintig landen via meer dan vijfduizend resellers. Door deze fusie ontstaat de grootste value add distributeur (vad) op het gebied van document capture in EMEA.

Daniel Chautard, president van Spigraph, stelt: 'De optelsom van onze krachten is er één waarmee we de uitdagingen van vandaag en morgen aan kunnen gaan. Bedrijven hebben te maken met voortdurend veranderende technologieën. Meer dan ooit, hebben ze een partner nodig die in staat is om ze te begeleiden bij het capture proces en het beheren van documentstromen. Of het nu gaat om fysieke of digitale documenten, mobiliteit of clouddiensten, onze missie is om op het juiste moment producten aan te bieden, waarvan we de volledige technische kennis beheersen. En daarnaast begeleiden wij onze klanten en partners met de implementatie en houden hierbij, via het uitgebreide bereik van de beschikbare functionaliteiten, een focus op de roi.'

Met deze ontwikkelingen zijn zowel de belangrijkste fabrikanten van scanners als de softwareleveranciers verzekerd van een representatieve en efficiënte distributeur, die het duurzaam ontwikkelen van de markt ondersteunt. Als kern van de organisatie, zal de nieuwe vad de optimalisatie van het assortiment en een marketing- en sales dynamiek centraal stellen zoals het een leider betaamt. Klanten en partners van de Dicom/Spigraph-groep hebben nu toegang tot een breder scala aan professionele producten en services. De leveranciers kunnen vertrouwen op een stabiele organisatie van meer dan vierhonderd personen en met een omzet van honderddertigmiljoen euro. Naar aanleiding van deze fusie is Wayne Davey, voorheen ceo van Spigraph, tot ceo van de groep aangesteld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4994438). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.