Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell Wyse nieuw in het assortiment van Copaco

 

Copaco breidt per 1 februari het assortiment uit met het cloud-clientportfolio van Dell Wyse. Met de toevoeging van Dell Wyse aan het Dell assortiment, biedt Copaco zijn resellers in zowel Nederland als België een breed assortiment aan desktopvirtualisatie-oplossingen. Het Dell Wyse productportfolio omvat toonaangevende thin client-oplossingen met geavanceerde software voor beheer, desktopvirtualisatie en de cloud.

Marcel Donders, business director bij Copaco Nederland: 'Natuurlijk zijn we erg trots om een toonaangevende leverancier op het gebied van thin client- en desktopvirtualisation solutions te kunnen toevoegen aan het bestaande Dell portfolio. Wij verkopen alle Dell hardware inclusief alle serverproducten. Met de komst van de Dell Wyse thin client-producten kunnen we nu complete end-to-end-oplossingen verkopen. In het licht daarvan kunnen de klanten op zeer korte termijn nog meer aankondigingen verwachten. Bovendien zijn de Dell Wyse producten uitstekend te gebruiken bij onze 2tCloud diensten zoals virtual desktop.' 

'Onze end-to-end-solutions strategy met partners en distributeurs is belangrijk en uitbreiding van het Dell portfolio bij Copaco sluit daar op aan', aldus Erik Preisser, EMEA distribution director bij Dell.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4980422). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.