Managed hosting door True

Mitel sluit partnerovereenkomst met PQR

 

Mitel, leverancier van IP-communicatie-oplossingen, heeft enige tijd geleden een partnerovereenkomst gesloten met PQR, leverancier van infrastructurele ICT-oplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen. Het partnerschap versterkt en verbetert de dienstverlening op het gebied van geïntegreerde netwerkcommunicatie.

Omdat PQR de grootste HP ProCurve Networking leverancier in Nederland is, beschikt de onderneming al over uitgebreide kennis van de producten van HP, een belangrijke wereldwijde alliantiepartner van Mitel. Door de netwerkproducten van HP te combineren met de IP-telefonieproducten van Mitel, is PQR nog beter in staat klanten veilige en complete IP-telefonie-oplossingen te bieden.

Ronald Schaap, algemeen directeur van PQR: ‘Eenvoud in ICT is iets dat we al jaren bij onze klanten bewerkstellingen. We maken de zaken niet nodeloos ingewikkeld en zeggen waar het op staat, een stijl die door onze klanten bijzonder gewaardeerd wordt. Daarom hebben we enige tijd geleden de keuze gemaakt Mitel toe te voegen aan ons Security & IP portfolio. Mitel sluit met haar IP-oplossingen naadloos aan op onze visie. Bovendien integreert Mitel perfect met de producten van ProCurve by HP, een andere belangrijke partner van ons.’

Gijs Borsboom, Benelux directeur van Mitel: ‘De overeenkomst met PQR is erg belangrijk voor ons. PQR beschikt over uitgebreide netwerk- en applicatiekennis en is bovendien HP ProCurve leverancier, waardoor ze in staat zijn klanten een veilige en complete IP-telefonie-oplossing te verkopen. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit een vruchtbare samenwerking wordt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/495008). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.