Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Acronis en mITE bundelen krachten

 

Handen schudden

Acronis, leverancier van oplossingen voor databescherming, maakt bekend dat Mite Systems, specialist in zakelijke mobiliteit, een managed partner van Acronis is geworden. Dankzij deze strategische samenwerking krijgen Nederlandse bedrijven toegang tot geavanceerde oplossingen voor mobiele bestandstoegang en gegevensuitwisseling.

Mite treedt als silver-partner toe tot het kanaalprogramma van Acronis na het met succes voltooien van de online Acronis Mobility Partner Assessment, Technical Training en Product Integration Training. Dankzij de nieuwe partnerstatus kan Mite de mobiliteitsoplossingen Mobilecho en Activecho van Acronis aanbieden aan zijn Nederlandse klanten.

'We hebben een veilige en beheerbare mobiele infrastructuur ontwikkeld om de productiviteit te waarborgen van mobiele werknemers van een groot aantal van onze klanten. Hun volgende uitdaging is meestal om deze werknemers veilige toegang tot bedrijfsgegevens te bieden. Acronis beschikt over oplossingen die perfect op deze behoeften aansluiten. We zien ernaar uit om onze krachten te bundelen met die van Acronis en gezamenlijke successen te boeken in de markt voor zakelijke mobiliteit”, aldus Mart Groot, algemeen directeur van Mite.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4947788). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.