Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BlackIP distributeur Clavister in Nederland

 

De Zweedse firewall fabrikant Clavister heeft een distributieovereenkomst voor de Nederlandse markt getekend met BlackIP. De distributie van het volledige productportofolio van netwerkbeveiligingsoplossingen voor enterprise, cloud providers en telcom operators zal door BlackIP verzorgd worden. Naast de verkoopactiviteiten, zal er voor BlackIP ook een belangrijke rol zijn weggelegd voor technisch pre- en post sales-ondersteuning.

'Wij zijn zeer verheugd om de samenwerking met Clavister aan te gaan', aldus Jacco van der Kleij, oprichter en directeur van BlackIP. 'De innovatieve producten en diensten van Clavister zullen van grote waarde zijn voor onze klanten . Niet alleen zal BlackIP nu in staat zijn om hoogwaardige firewall oplossingen met ongeëvenaarde prestaties te bieden, ook kunnen we nu invulling geven aan de sterk toegenomen vraag van partners om beheerde firewall oplossingen te gaan leveren. Met de 'as a service'-producten en -oplossingen van Clavister bieden we partners de bouwstenen om eenvoudig een dergelijke dienst in de markt te zetten.'

Niels Pluijmen, Regional Sales Director Benelux gaat verder: 'We zien op dit moment een grote verandering in de markt plaatsvinden. Bedrijven zijn bezig om te consolideren en de kosten van hun beveiligingsoplossingen te reduceren. In alle marktsegmenten zien we dat klanten zich bewegen naar managed en cloud security services om hun beveiligingsbehoeften in te vullen. Clavister levert de oplossingen die invulling geeft aan deze markttransitie. We leveren de tools en schaalbare producten die nodig zijn om een beheerde firewall dienst in de markt te zetten. Daarnaast hebben wij onlangs een uniek business model in de markt gelanceerd die gebasseerd is op drie kerncompetenties: flexibilitiet, operationele efficiency, post-monthly billing.'

'We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met BlackIP die voor ons de volgende fase van groei voor Clavister in Nederland zal inluiden. Er is Clavister veel aan gelegen een sterk partnerkanaal te ontwikkelen, die mee kan groeien met de grote ambities van Clavister. De keuze om met BlackIP een samenwerking aan te gaan is een logische: naast toewijding en focus leveren ze ook innovatieve en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening', zo besluit Pluijmen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4947086). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.