Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Belgische distributeur Kappa Data start in Nederland

 

Carola Doesburg is de eerste country sales manager van Kappa Data Nederland.

Kappa Data, de Belgische value added distributeur van it-infrastructuur en security-oplossingen heeft Carola Doesburg aangesteld als de eerste country sales manager van Kappa Data Nederland. Met deze aanstelling start Kappa Data met de opzet van een lokale structuur in Nederland.

Kappa Data heeft de afgelopen vijftien jaar successen geboekt met de positionering, strategie en visie. Kappa Data wil met een innovatieve aanpak, een proactieve houding en een persoonlijke benadering marktaandeel winnen op de Nederlandse markt. 'Deze doelstellingen behalen we niet vanuit ons hoofdkantoor in België. Het is van wezenlijk belang om een lokale structuur op te zetten die autonoom kan functioneren', aldus Patrick Casteels, managing partner van Kappa Data. 'De aanwerving van Carola Doesburg is hierin de eerste stap.'

Doesburg heeft jarenlange ervaring binnen de Nederlandse it-markt en heeft een grondige kennis van Barracuda, Kappa Data’s meest performante lijn op de Nederlandse markt. Doesburg zal in eerste instantie de verkoopactiviteiten voor Kappa Data in Nederland ontplooien. Ze zal dit doen op basis van de drie merken in het productportfolio van Kappa Data Nederland: Barracuda Networks, Lancom Systems en Delta Electronics.

'Ik beschouw het als een hele eer om pionier te mogen zijn voor Kappa Data op de Nederlandse IT-markt. Kappa Data is een uiterst professionele organisatie en ik verheug me op de uitbouw van de Kappa Data business in Nederland,' besluit Doesburg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4941488). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.