Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro start samenwerking met Nomadesk

 

Handen schudden

Met ingang van 1 december heeft Ingram Micro Nederland Nomadesk opgetekend als nieuwe vendor. Nomadesk is aanbieder van een hoogwaardige en professionele filesharing dienst.

Nomadesk filesharing is buitengewoon geschikt als uitbreiding op het managed services en cloud aanbod van it-resellers. Nomadesk levert daarmee een waardevolle aanvulling op het cloudaanbod van Ingram Micro Nederland.

Het tekenen van de overeenkomst tussen Nomadesk en Ingram Micro Nederland maakt onderdeel uit van de Europese uitbreiding van het cloud- en servicesaanbod van Ingram Micro. In Frankrijk en België is Nomadesk al enkele maanden beschikbaar. Nederland is hier nu aan toegevoegd. In de komende maanden zullen meerdere Ingram Micro-organisaties in Europa tevens Nomadesk aan gaan bieden.

Joost Fhij, cloud business manager bij Ingram Micro Nederland, is erg blij met de uitbreiding van het cloudportfolio met Nomadesk filesharing. 'Nomadesk levert een uiterst professionele filesharing-dienst met een uniek karakter. Bij filesharing wordt al snel gedacht aan allerlei gratis oplossingen. Nomadesk laat zien dat een professionele invulling van een filesharing dienst aanzienlijk meer functionaliteiten en veiligheid biedt met een zeer hoog gebruiksgemak. De dienst sluit daarnaast zeer goed aan bij het aanbod dat wij reeds hebben. Het feit dat Nomadesk zijn dienst ontwikkeld heeft met als uitgangspunt dat de levering door het kanaal plaats gaat vinden, maakt dat het beheer en management ook zodanig ontwikkeld is. Dit levert zeer mooie kansen op voor onze resellers om het eigen cloude en servicesaanbod uit te breiden en te verrijken.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4934789). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.