Managed hosting door True

Computable zoekt grootste held in IT

 

Held

Vaktitel Computable gaat op zoek naar de grootste Nederlandse ict-held. Tijdens het Management & IT Symposium op 10 december 2013 in het Spant in Bussum wordt de IT Hero Award 2013 uitgereikt. Middels deze award wordt een persoon onderscheiden die binnen de it een wezenlijk verschil heeft gemaakt. De voordracht moet onderbouwd worden met een project in het bedrijfsleven, de publieke sector of op maatschappelijk vlak.

Dit jaar wordt op 10 december voor het eerst het Management & IT Symposium georganiseerd in het Spant in Bussum. Dit evenement is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de jaarcongressen Agile Consortium, ASL BiSL Foundation, BPM-Forum, itSMF en het Ngi. Voor de competitie spelen leeftijd, branche en functie geen rol, zolang het maar iemand is die een wezenlijke verandering heeft veroorzaakt in het it-landschap.

Nomineer nu!

Nominaties kunnen worden opgegeven via de site. De winnaar wordt door een vakkundige jury gekozen en wordt op 10 december 2013 tijdens het Management & IT Symposium bekendgemaakt. Dus ken je een persoon die deze award verdient? Geef deze persoon dan vandaag nog op via het aanmeldformulier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4929624). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.