Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zycko wordt distributeur van Meru Networks

 

Zycko wordt de nieuwe Nederlandse distributeur van enterprise networking-specialist Meru Networks. Als geautoriseerde trainingspartner gaat Zycko ook Meru-trainingen voor heel Europa verzorgen. ‘Door de opkomst van bring your own device (byod) en videoconferencing bij organisaties is er veel vraag naar de draadloze netwerkoplossingen van Meru,’ zegt Arthur de Klerck, regional salesmanager van Zycko Benelux.

Meru Networks werkte al sinds 2010 samen met Zycko in Engeland en breidde dit binnen enkele jaren uit naar Duitsland, Spanje, Italië en nu ook Nederland. Meru is leverancier van zakelijke draadloze netwerkproducten, die opereert vanuit de visie dat vroeger of later alle bedrijfsnetwerken draadloos zullen zijn. Binnen het portfolio van Zycko maakt Meru deel uit van de Video Network & Mobility oplossingen, een productaanbod ter ondersteuning van byod, mobiliteit en draadloze video. Daarnaast voert Zycko binnen dit segment de merken: Riverbed, LifeSize, Talari en Hitachi Data Systems.

Meru Networks is opgericht in 2002 en gevestigd in Sunnyvale, Californië. Het bedrijf levert een gevirtualiseerde draadloze netwerkoplossing die de prestaties, betrouwbaarheid en voorspelbaarheid biedt van een bekabeld netwerk. Door deze innovatieve aanpak, genaamd Mobile FLEX, wordt een intelligent zelf-monitorend draadloos netwerk gecreëerd waarmee bedrijfskritische applicaties probleemloos naar draadloze netwerken gemigreerd kunnen worden. Meru biedt daarmee een draadloze byod-oplossing waarmee organisaties de ‘consumerisation of IT’ kunnen bijhouden, zonder concessies te doen op het gebied van netwerkprestaties en schaalbaarheid. 

Door de Nederlandse samenwerking tussen Zycko en Meru kunnen beide partijen nog beter gebruikmaken van elkaars expertise. Meru profiteert van het wereldwijde distributiekanaal van Zycko en Zycko haalt met Meru een vooruitstrevend netwerkbedrijf in huis dat uitstekend past bij het bestaande portfolio van zakelijke it-producten. Zo loopt Meru voorop met de flexibele en hoogpresterende aanpak van draadloze netwerken en het implementeren van nieuwe standaarden als 802.11ac en IPv6. De Klerck: ‘Elk bedrijf dat iets doet met byod, videoconferencing of mobiele applicaties haalt met Meru een toekomstzekere oplossing in huis. Ik denk dat Zycko en Meru samen een mooie toekomst tegemoet gaan.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4920551). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.