Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GO Connect wordt Exertis GO Connect

 

GO Connect, distributeur van communication endpoints, netwerkoplossingen, cloud connecties en professional services, heeft zijn naam veranderd in Exertis GO Connect. Exertis is de nieuwe toevoeging van alle onderdelen van de DCC SerCom groep. DCC SerCom is een grote en snel groeiende technologie-distributeur, supply chain- en specialistische dienstverlener in Europa.

Exertis is een speler met ruim dertig jaar ervaring en heeft een partnership met 350 internationale technologiemerken. Exertis heeft wereldwijd ruim zestienhonderd medewerkers in dienst, werkt samen met veertienduizend resellers, e-commerce-dienstverleners en retailers en behaalde in het laatste financiële boekjaar een omzet van 1,8 miljard pond. In de laatste jaren realiseerde Exertis een stevige groei in Europa door een aantal overnames. Al deze organisaties gaan opereren onder dezelfde naam.

De naamsverandering moet ervoor zorgen dat het merk Exertis meer zichtbaarheid krijgt binnen en buiten Europa, nu de groei van het bedrijf blijft voortduren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4910027). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.